Підписаний двосторонній договір про співпраці між Освітнім центром та Відділом освіти Пустомитівської міської ради

З ініціативи о.Юрія Чудяка та за підтримки міського голови Олега Серняка відбулась важлива зустріч депутатів, голови комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, соціального захисту населення, учасників АТО, директора Пустомитівського ліцею №2 імені Василя Кучабського – пана Ігоря Мадая, начальник Відділу освіти Пустомитівської міської ради Надії Когут та о.Юрія Карвацького. Обговорили питання співпраці освітян громади з Освітнім Центром ім. отця Юліана Дзеровича.

Під час зустрічі був підписаний двосторонній договір, який визначає майбутні шляхи співпраці та формує платформу для взаємодії. Очікується, що ця співпраця сприятиме постійному зросту рівня освіти в громаді.

Очільник центру, отець Юрій Карвацький, висловив впевненість у тому, що співпраця буде тривалою та продуктивною. Освітній Центр Дзеровича активно розвивається та пропонує навчальні курси для педагогів, а також для батьків і здобувачів освіти, зокрема курси з “Психології стійкості” та критичного мислення.

Цей важливий крок у співпраці обіцяє сприяти підвищенню рівня освіти та розвитку громади, створюючи умови для постійного зросту освітян.