Відбулась сьома Різдвяна академія “Коляда в Митрополита”

“Намагайтесь не знеохочуватись у навчанні дітей, бо ми всі ними були”, – такими словами надихав Митрополит Ігор майже 400 освітян. Безмежно вдячні Митрополиту за його підтримку не лише словом, але й своєю присутністю та увагою.

“Добре, що ми святкуємо цей день всі разом. Бо це означає, що в нас дійсно є те, заради чого наші захисники боронять Україну!”, – такими словами привітав освітян та учасників Різдвяної академії “Коляда в Митрополита” о. Петро Майба, голова Комісії освіти і виховання УГКЦ та ГС “Католицька Освіта”.

Цей день приніс з собою не лише тепло та світло, але й особливу атмосферу єднання та радості на Різдвяній академії “Коляда в Митрополита”. Серце наше наповнене вдячністю за кожного, хто став частиною цього неповторного свята.

Нехай святкова зустріч, що відбулася 13 січня у Архикатедральному Соборі св. Юрія, залишиться у наших серцях на довгі роки. Ми сподіваємось, що дивовижна програма, починаючи від молитви у Соборі, сопілкарів, неповторного виконання колядок Гурт Друзі, пампухів від ВСП “Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ”, Львів вул. Пулюя 42 “Смаколик”, Сторожка Галина і її колектив, шановні гості, такі як Митрополит Ігор, владика Володимир Груца, Олег Паска, директор Департамент освіти і науки Львівської ОДА, начальниця Управління Державної служби якості освіти у Львівській області Валентина Загрева, завершуючи виступом оркестру Drago BrassBand, переплітались в неповторно-незабутній різдвяний спомин, який варто тримати в серці.

Дякуємо всім за участь та чекаємо на нові спільні події. Нехай Різдвяна радість залишається в ваших серцях!

Більше фото за покиканням.