Відбулась презентація українського перекладу книги “Діти, ця планета у ваших руках”

Автор книги, о. Хуан Ґойкочеа Кальдерон з Перу, особисто представив свою книгу, яка є маніфестом справедливості, миру та збереження Творіння.

Подія зібрала відомих фахівців і експертів, таких  автор о. Хуан Ґойкочеа Кальдерон, о. д-р Олег Кіндій – доцент кафедри богослов’я, Український католицький університет (УКУ), директор Центру екобогослов’я і сталого розвитку УКУ, м. Львів, Йоган Гіш – почесний президент міжнародної педагогічної мережі PILGRIM, Австрія, д-р Людмила Максимів – член-кореспондент Лісівничої академії наук України, кандидат економічних наук, Національний лісотехнічний університет України, д-р Володимир Шеремета – керівник Бюро УГКЦ з питань екології, м. Івано-Франківськ.
Модератор: Катерина Бучко, доктор філософії у галузі богослов’я.

На початку презентації владика Володимир звернувся до присутніх з вітальним словом й уділив архиєрейське благословення.

Владика Володимир зауважив, що сучасна війна принесла багато лиха й чимало різних катастроф в український дім. Такими катастрофами є екологія і освіта та шкільництво.

«Ця книга поєднує перше з другим. Найперше – це великий дарунок для наших дітей. В ній зокрема порушене питання сотворіння, екології, любові до світу, до цієї землі. За це ми щиро дякуємо автору цієї ідеї, а також всім, хто трудився, працював і служив, щоб ця книжка побачила світ», – зазначив архиєрей.

«Видання книжки – це немов би народження дитини. Її всі оглядають, вона ще пахне друкарнею. Кожен хоче її діткнути і щось з неї почерпнути. Також відчувається любов автора до друкованого слова. Нехай Господь всіх нас щедро благословить», – додав єпископ-помічник.

Що це за книга?
Ця книга – маніфест справедливості, миру та збереження Творіння, шлях до розуміння того, що ми всі є невід’ємною частиною благословенної планети Земля, її обличчям та її майбутнім. Книга слугуватиме інструментом, який допоможе молоді скрізь виявляти сліди Бога в усьому Творінні, пізнавати і любити його, будувати з ним гармонійні стосунки.

Кому цю книгу адресовано?
Книгу адресовано дітям та підліткам віком 7-14 років. Вона буде корисною для вчителів християнської етики, природознавства, біології, еко-активістів, представників неурядових екологічних організацій, спільнот та ініціатив з екологічного просвітництва, а також усіх, хто цікавиться питаннями охорони довкілля.

Освітній центр висловлює подяку всім учасникам за зацікавленість та активну участь у події а також усім, хто в більшій чи меншій мірі був долученим до народження та представлення книги.

Для отримання додаткової інформації про можливість придбання книги звертайтеся до Христини Литвин за мобільним номером +380672540125 або за електронною адресою center@dzerovych.org.ua.

Або заповніть форму замовлення нижче:

Місце праці, посада
Пожертва – 290 грн/шт
Тут можете зазначити коментар