Виховний урок для пізнання блаженнішого Любомира

2023 рік проголошено Синодом УГКЦ роком Любомира Гузара. Тому, наш Центр Дзеровича, на прохання Львівської Архиєпархії УГКЦ, створив програму виховного уроку “Бути людиною” для дітей різного віку. У цій програмі ми надаємо вчителям і вихователям багато цікавого матеріалу для проведення інтерактивного уроку, щоби ознайомити дітей з постаттю Блаженнішого Любомира Гузара.
Рекомендовані плани уроку поділені на такі вікові категорії:
● дошкілля;
● 1-4 класи;
● 5-8 класи;
● 9-11 класи.
Ви отримаєте доступ до опрацьованого відео, біографії, цитат, вправ, міні-вистави, цікавих фактів та спогадів про Блаженнішого Любомира, з яким зможете провести урок відповідно до віку та інтересів ваших учнів і вихованців.

Усі матеріали доступні за посиланнями у самому документі.

Команда центру Дзеровича дякує Наталії Туркевич, Марті Байцар та Галині Юшкевич, за працю, ідеї та професіоналізм у складанні даної програми, а також священникам, парафіям, Управлінням та Відділам освіти за поширення даного листа.


Будемо вдячні за фото з проведених вами уроків, які ви можете надіслати нам на ел. пошту dzerovych@gmail.com, або виставити у соцмережах, на сторінці вашого закладу з хаштегом #ЛюбоМиру90.